Als ondernemer heb je bewezen dat je visie kunt omzetten in realiteit. Toch ontdekken veel ondernemers dat na een aantal jaar het steeds lastiger wordt om grote stappen vooruit te zetten. Dan komt er een punt om (opnieuw) focus aan te brengen, helder de koers te bepalen en een aantal knopen voor succes door te hakken.

Aan de Ondernemerstafel doen we dat. Onder ervaren ondernemers werken we een beproefd proces naar succes door. Een businessplan op 1 A4, een goed marketingplan voor je verkoop en de implementatie die daarbij nodig is. Untitled-3Je weet dat als je naar een volgende niveau gaat, je behoefte hebt aan kennis, inzichten en vaardigheden. Maar, er is zoveel informatie en wie moet je vertrouwen? Aan de ondernemerstafel spreken we alleen met ondernemers onder elkaar. Ondernemers vinden hun helderheid en hun motivatie terug. Met als gevolg meer klanten en werkplezier.

groeipakketafbeelding

Wij richten ons namelijk op die kritieke paar dingen bij ondernemen die verantwoordelijk zijn voor meer groei (zakelijk en persoonlijk). Onze klanten hebben direct toegang tot de juiste aanpak, advies en ondersteuning om dit te bereiken.Lees hier meer over bij diensten of bij Ondernemerstafel. Je kan je ook direct inschrijven voor de aankomende ronde, uiteraard zonder financieel risico (zie onze garantieregeling).

Wil je een keer ervaren wat de Ondernemerstafel voor jou kan betekenen? Neem dan deel aan 1 van de vier kosteloze open Ondernemerstafels per jaar. Geheel vrijblijvend!

Maar als ondernemer wil je toch direct aan de slag. Daarom biedt ik je nu alvast het werkboek en elke twee weken tips en advies om betere resultaten te halen voor je onderneming. Je kunt dit pakket voor zakelijke en persoonlijke groei hier gratis downloaden.


Antwan Wiersma vanPrime-Creation over zijn ervaringen met de Ondernemerstafel:

    antwan„Door de ondernemerstafel ben ik met name gaan kijken welke richting ik op wil qua ondernemerschap. Als ZZP'er word je al vaak getrokken naar verschillende kanten die je interessant of rendabel lijken, waardoor de focus teveel verspreid word. Door de ondernemerstafel heb ik mijn focus een stuk helderder gekregen. Ondernemen blijft voor mij een kwestie van learning-by-doing en voortschrijdend inzicht, maar ik merk wel dat ik automatisch succesvoller ben nu ik me meer concentreer op mijn expertises. Dit verhoogt het werkplezier, de motivatie en de productiviteit. Met meer klanten en omzet als gevolg”.

Untitled-2


Connect

knophomeOT

Geef je op voor de volgende sessie Ondernemerstafel! Geef je direct op of bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden. Klik voor meer informatie.

Lees meer

Testimonials

banner3

"De ondernemerstafel geeft inzicht in wat er werkelijk nodig is om succes te behalen"

Lees wat anderen zeggen over de Ondernemerstafel

Lees meer...

Partners

blend

We werken samen met een select aantal ondernemende partijen met oog voor beter Ondernemerschap.

Wie zijn we

Blog

ondernemers_aan_zee


Elke week schrijft Joris Blankers een blog met berichten, inzichten en tips uit zijn praktische onderzoek naar de essentiële kennis die ondernemers nodig hebben om onmiddellijk sneller te groeien in 2012.

Naar de blog