Ontdek het effectieve stap-voor-stap programma voor succesvol ondernemen: meer groei, omzet en voldoening! Freelance professionals en kleine ondernemers werken met veel energie aan hun droom. Hun eigen succesvolle zaak. Meer vrijheid, onafhankelijk, meer persoonlijke rijkdom, doen wat je leuk vind en waar je goed in bent!

Toch halen de meeste Ondernemers er lang niet uit wat ze voor ogen hadden. Ze doen te lang over het behalen van doelen en blijven daardoor te vaak met te weinig voldoening en een te laag inkomen doorwerken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 80% van de bedrijven er binnen 5 jaar mee stopt en slechts 4% van de bedrijven na 10 jaar nog bestaat. Dat hoeft niet: De Ondernemerstafel is hét beproefde en betaalbare proces om in korte tijd je onderneming een stevig fundament te geven en een boost naar een veel hoger niveau. Het is coaching, advies en begeleiding ineen voor een fractie van de prijs van normale hulp. bekijkdataknop

Het resultaat daarvan is dat de groei in omzet weer een stijgende lijn vertoont, er wordt meer verdiend en langzaam kost het minder tijd. En dus houd je meer tijd over voor andere dingen. En, omdat je bedrijf succesvoller is en je meer toe komt aan de leuke kant van de zaak, ervaar je ook meer voldoening. Daar was ondernemen per slot om begonnen! Dát is de Ondernemerstafel.

groeipakketafbeelding

Lees hier meer over bij diensten of bij Ondernemerstafel. Je kan je ook direct inschrijven voor de aankomende ronde, uiteraard zonder financieel risico (zie onze garantieregeling).

Wil je een keer ervaren wat de Ondernemerstafel voor jou kan betekenen? Neem dan deel aan 1 van de vier kosteloze open Ondernemerstafels per jaar. Geheel vrijblijvend!

Maar als ondernemer wil je toch direct aan de slag. Daarom biedt ik je nu alvast het werkboek en elke twee weken tips en advies om betere resultaten te halen voor je onderneming. Je kunt dit pakket voor zakelijke en persoonlijke groei hier gratis downloaden.


Len Stange van Duurzame vacaturebank over zijn ervaringen met de Ondernemerstafel:

    len_klein„De ondernemerstafel geeft inzicht in wat er werkelijk nodig is om succes te behalen. In mijn geval deed ik soms te veel en overdacht te weinig of verloor mezelf in het overdenken van mogelijkheden. De ondernemerstafel geeft kans op een balans omdat alle aspecten van het ondernemer zijn aandacht krijgen. “

     

Untitled-2


Connect

knophomeOT

Geef je op voor de volgende sessie Ondernemerstafel! Geef je direct op of bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden. Klik voor meer informatie.

Lees meer

Testimonials

banner3

"De ondernemerstafel geeft inzicht in wat er werkelijk nodig is om succes te behalen"

Lees wat anderen zeggen over de Ondernemerstafel

Lees meer...

Partners

blend

We werken samen met een select aantal ondernemende partijen met oog voor beter Ondernemerschap.

Wie zijn we

Blog

ondernemers_aan_zee


Elke week schrijft Joris Blankers een blog met berichten, inzichten en tips uit zijn praktische onderzoek naar de essentiële kennis die ondernemers nodig hebben om onmiddellijk sneller te groeien in 2012.

Naar de blog