Als een onderneming niet groeit of er komen (te) weinig, gaat het meestal kort daarna mis. De enige manier om daar wat aan te doen is om een gestage stroom nieuwe klanten binnen te brengen. Een belangrijk onderdeel van de Ondernemerstafel is het proces optuigen of aanvullen van het binnenhalen van nieuwe klanten. Uit ervaring zien we dat elke bedrijf een deel van de marketing slim heeft ingericht, maar dat er ook nog veel essentiële onderdelen van hun marketingaanpak missen.

Bijvoorbeeld: Heb je een ideale klant gedefinieerd, zodat je boodschap exact inspeelt op de problemen die die klant ervaart? Weet je exact welke woorden voor je klant belangrijk zijn - de zogenaamde “hot buttons” en gebruik je die in je 5 kernkanalen? Heb je je aanbod zo ingedeeld dat de klant je laagdrempelig kan leren kennen zonder er direct aan vast te zitten? Is je marketing onderscheidend genoeg? Valt je communicatie op in een landschap wat overvol is van aanbieders? Heb je meer klanten nodig? Wil je een solide basis van klanten leggen onder je bedrijf? Wil je je marketing zo aanpassen dat je bedrijf naast meer klanten ook kan groeien?

Untitled-3

Als je de 15 essentiële stappen goed inricht in je marketingaanpak zal de aanwas van klanten als vanzelf sterk toenemen. Wat je doelen ook zijn. De Ondernemerstafel is er om ambitie om te zetten in realiteit. Wij richten ons namelijk op die kritieke paar dingen bij ondernemen die verantwoordelijk zijn voor meer groei (zakelijk en persoonlijk). Onze klanten hebben direct toegang tot de juiste aanpak, advies en ondersteuning om dit te bereiken.groeipakketafbeelding

Lees meer hierover bij diensten of bijOndernemerstafel.Je kan je ook direct inschrijven voor de aankomende ronde, uiteraard zonder financieel risico (zie onze garantieregeling).

Wil je een keer ervaren wat de Ondernemerstafel voor jou kan betekenen? Neem dan deel aan 1 van de vier kosteloze open Ondernemerstafels per jaar. Geheel vrijblijvend!

Maar als ondernemer wil je toch direct aan de slag. Daarom biedt ik je nu alvast het werkboek en elke twee weken tips en advies om betere resultaten te halen voor je onderneming. Je kunt dit pakket voor zakelijke en persoonlijke groei hier gratis downloaden.


Hubertie Kroon van Kroon Trainingen over haar ervaringen met de Ondernemerstafel:

    „Ik heb nu meer focus en meer vertrouwen in mijn onderneming. En daarmee meer inkomsten en klussen! Ik train bij de Hogeschool, heb coachingsopdrachten en heb ook mijn eerste eigen opmaattraining verkocht, ontwikkeld en uitgevoerd (succesvol!). Daarnaast ben ik als freelancer-trainer aan de slag bij een heel leuk trainingsbureau (met een tweede en derde bureau in het verschiet). Het gaat nu dus echt de goede kant op”.

  Untitled-2

Connect

knophomeOT

Geef je op voor de volgende sessie Ondernemerstafel! Geef je direct op of bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden. Klik voor meer informatie.

Lees meer

Testimonials

banner3

"De ondernemerstafel geeft inzicht in wat er werkelijk nodig is om succes te behalen"

Lees wat anderen zeggen over de Ondernemerstafel

Lees meer...

Partners

blend

We werken samen met een select aantal ondernemende partijen met oog voor beter Ondernemerschap.

Wie zijn we

Blog

ondernemers_aan_zee


Elke week schrijft Joris Blankers een blog met berichten, inzichten en tips uit zijn praktische onderzoek naar de essentiële kennis die ondernemers nodig hebben om onmiddellijk sneller te groeien in 2012.

Naar de blog