De Ondernemerstafel is er ook voor ondernemers die het komend jaar beter willen doen dan het afgelopen jaar. We laten de recessie en negativiteit van de afgelopen jaren achter ons en gebruiken de laatste inzichten van de beste ondernemers en docenten om vooruit te komen. Groei. We bieden ondernemers de sanity check dat de dingen goed blijven gaan en handvaten voor veel beter. We slaan beproefde wegen in, op zoek naar kansen en nieuw elan voor onze deelnemers in een sfeer van vertrouwen en ambitie.  

Untitled-3

We delen kennis van waarde met elkaar onder ervaren ondernemers die vooruit willen. Ondernemers die grip willen hebben én houden over hun zakelijke en persoonlijke toekomst. Die de mogelijkheid willen hebben te leren, te ontvangen en kennis direct toe te passen. Maar, soms ook willen geven en anderen een stukje op weg willen helpen in een netwerk waar groei centraal staat. Groei in omzet, winst en voldoening. Doe mee en bouw met ons aan uw en onze toekomst!  

 groeipakketafbeelding Wij richten ons namelijk op die kritieke paar dingen bij ondernemen die verantwoordelijk zijn voor meer groei (zakelijk en persoonlijk). Onze klanten hebben direct toegang tot de juiste aanpak, advies en ondersteuning om dit te bereiken.Lees hier meer over bij diensten of bij Ondernemerstafel. Je kan je ook direct inschrijven voor de aankomende ronde, uiteraard zonder financieel risico (zie onze garantieregeling).

Wil je een keer ervaren wat de Ondernemerstafel voor jou kan betekenen? Neem dan deel aan 1 van de vier kosteloze open Ondernemerstafels per jaar. Geheel vrijblijvend!

Maar als ondernemer wil je toch direct aan de slag. Daarom biedt ik je nu alvast het werkboek en elke twee weken tips and advies om betere resultaten te halen voor je onderneming. Je kunt dit pakket voor zakelijke en persoonlijke groei hier gratis downloaden.


Marieke Schoenmaker van Gamechanger over haar ervaringen met de Ondernemerstafel:

    “Als ondernemer van Gamechanger wilde ik meer focus op groei aanbrengen in het business plan. Ik koos voor Joris omdat hij als succesvolle ondernemer ervaringsdeskundig is. Daarnaast sprak zijn groei-aanpak mij aan. Heel duidelijk met als doel: groei en professionalisering van mijn rol als ondernemer. In 5 sessies wist ik mijn business plan op 1 A4-tje te krijgen en van Gamechanger een geoliede marketingmachine te maken. De gesprekken die we voeren zijn inspirerend, de tools die hij aanreikt om je plan scherp te stellen enorm praktisch.“

     

Untitled-2


Connect

knophomeOT

Geef je op voor de volgende sessie Ondernemerstafel! Geef je direct op of bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden. Klik voor meer informatie.

Lees meer

Testimonials

banner3

"De ondernemerstafel geeft inzicht in wat er werkelijk nodig is om succes te behalen"

Lees wat anderen zeggen over de Ondernemerstafel

Lees meer...

Partners

blend

We werken samen met een select aantal ondernemende partijen met oog voor beter Ondernemerschap.

Wie zijn we

Blog

ondernemers_aan_zee


Elke week schrijft Joris Blankers een blog met berichten, inzichten en tips uit zijn praktische onderzoek naar de essentiële kennis die ondernemers nodig hebben om onmiddellijk sneller te groeien in 2012.

Naar de blog